Action Center News

Nedan kommer vi presentera nyheter och erbjudanden för alla er, våra adrenalinberoende tävlingsentusiaster.

Dessa nyheter kan ni även få direkt på er facebook vägg.

Det är bara att gilla oss riktigt mycket.


 

 

Vänner, leverantörer & kunder! Nu är Midsommarveckan 2022 här. Vi passar på och hälsar er alla en Glad Midsommar. Ha nu en skön helg! Kom ihåg! - Vi gillar att ha kul med er...

Vänner! Sitt inte hemma och deppa! Gör istället som Mika Zibanejad. Ta med dig kompisarna till Actioncenter i Huddinge för upplevelser med adrenalinpåslag! Livet är kort så det gäller att ta vara på varje sekund. Välkomna!

Sitt inte inne och deppa bara för att ni inte kan resa bort, när ni kan ha kul ute här hos oss! Folkrace, ATV, gokartbåtar och paintball. Svensexa, möhippa eller företagets kickoff, vi ordnar allt!

Underbara upplevelser på hemmaplan - hållbara på alla vis!

Actioncenter vs Corona. Hos oss är det minimal risk att ni ska bli smittade av virus eller andra sjukdomar. Detta eftersom:

* All vår verksamhet sker utomhus.
* Stora avstånd mellan deltagare och grupper.
* Vi blandar inte grupper med varandra, bara er grupp är vid er bana.

(Klicka för att läsa mer)

Vänner! Här kommer bästa Julklappstipset, köp en upplevelse som sent glöms bort!  Presentkort för våra aktiviteter...

Klicka, läs mer och dela gärna cool

Är du eller någon du känner intresserad av att bli delägare i Stockholm Action Center AB? Actioncenter är ett stadigt växande företag inom upplevelseindustrin och vi är i en fas där vi nu planerar för investeringar och mer expansion.

Tveka då inte att ta kontakt. Det perfekta roliga och spännande jobbet för säsongsarbetare och sommarjobbare. Vi har dock verksamhet året runt så det finns fina möjligheter för dig som vill lägga grunden i din karriär i aktivitets- & upplevelsebranschen.

Gott folk! Här producerar vi häftiga upplevelser som verkligen känns. Att beskriva dessa med ord är svårt, så vi gjorde en film istället. Klicka för att kolla!

Senaste på Instagram:

Go to top