Möhippa

Att arrangera en minnesvärd möhippa är ganska enkelt. Det är bara att ta kontakt med oss på Stockholm Action Center. Vi har hjälpt till med att hålla oräkneliga möhippor fullt sysselsatta med spännande aktiviteter för att sedan följa upp detta med SPA, skönhetsvård och relax.

Vi tycker det är extra kul att se att våra möhippor ökar från år till år. Konceptet, att inte blanda olika grupper har visat sig vara framgångsrikt. Givetvis får din grupp en egen instruktör som instruerar och hjälper till för att göra er dag så smidig och trevlig som möjligt.

 

Vår erfarenhet blir din resurs!

För förslag och pris, vänligen använd formuläret till höger.


Att tänka på vid möhippan

Ha ett planeringsmöte där ni går igenom så mycket som möjligt. Stressa inte med tidsplaneringen, är man ute hos oss kan man ofta göra flera aktiviteter vilket tar bort mycket av det onödiga resandet.

 

När man planerar en möhippa, så kommer ofta kaninjakten på tal... :)

Faktum är att det är kul att svida på den blivande bruden en dräkt med kaninöron och liten svans. Att låna denna är inget vi tar något extra för.

Många av våra aktiviteter kan kombineras med en paus, vi bistår er med grillar på vår altan och skulle vädret vara av sämre karaktär sitter ni säkert under tak! Att ni som kund har möjligheten att ta med egen mat och dryck påverkar självfallet välbefinnandet såväl som ekonomin på ett positivt sätt.

Viktigt är att ta det lugnt med alkoholen, för er huvudperson och resten av sällskapet. Dagen är lång och ska vara ett minne för livet. OBS! Innan avklarad motoraktivitet har vi nolltolerans.

Efter att dagen med aktiviteter hos oss är avklarad kan det börja bli dags att göra sig ordning inför kvällen. Är det sommar så har vi en fin badsjö i närheten. Vi har också nära samarbete med Arnalids Spa inne på Birkagatan, se www.arnalids.se. Här kan ni bubbla, basta och styla upp er inför kvällens utgång. Vi har också bra kontakter med diverse klubbar, vilket gör att vi alltid kan hjälpa er till rätt ställe och en smidig passage genom entrén.
Som sagt, se oss som en helhetslösning!

Något vi ser allt mer öka bland våra möhippor...

är att inkludera våra fantastiska party-öar: Sandhamn eller Utö!

Det här förslaget är för kompisgänget som vill ha ett späckat dygn tillsammans! Har ni t.ex. på förmiddagen varit på vår äventyrspark i Huddinge/Gladö, fortsätt då raka vägen ut till Dalarö-brygga där vår stora segelbåt väntar på att få segla ut er i vår fantastiska skärgård. Efter att lagt till för natten i gästhamnen i Sandhamn eller vid Utö så brukar man känna pulsen av att nu fortsätter det stora äventyret!

Klicka här för mer om segling och party!

Förslag på heldagsarrangemang.

Vill ni göra lätt för er, låt oss föreslå en helhetslösning så får ni tid att tänka på övrigt!

Se våra aktivitetspaket>>>

Slutligen ett kul tips! Låt den blivande bruden åka Harley Davidsson ut till oss.

Kontakta oss och berätta vad ni tänkt er, så får du ett förslag på ett aktiviteter och ett pris. Klicka här>>>

Tillbaka till våra aktivitetspaket

Senaste på Instagram:

Ni är välkomna att använda formuläret nedan för att göra en offertförfrågan. Svara på frågorna så gott det går och specificera så bra ni kan så blir det enklare att ge er ett förslag med pris. Om vi behöver ytterligare information så kontaktar vi er via, antingen mobilnumret eller mejladressen som ni angivit.


 

Byt formulär om du vill:

Boka en aktivitet

Boka ett aktivitetspaket

Kontakta oss om annat


OBS! Fälten nedan med en * måste fyllas i.

Köp presentkort

Go to top