Fortsättning från sidan 1...

Våra aktiviteter går att kombinera genom att du sätter ihop ditt eget paket med aktiviteter som du själv önskar ha det.
Förutom folkrace, motorcyklar och paintball arrangerar vi även en fartfylld aktivitet på sjön med våra båtgokarts, där du får tävla mot dina vänner på en utlagd bana.

Det perfekta stället för en lyckad svensexa eller möhippa

Med åren har det visat sig att Stockholm Action Center är det perfekta stället för en lyckad svensexa/möhippa Konceptet, att inte blanda olika grupper, har visat sig vara framgångsrikt. Givetvis får din grupp en egen instruktör som instruerar och hjälper till för att göra er dag smidig och trevlig.

Beprövade aktivitetspaket

Många av våra kunder väljer en paketlösning, där olika aktiviteter med paus för lunch skapar en heldag för gruppen.  På plats finns det grillar och bord under tak, vilket gör att sällskapet kan ta med sig egen mat och dryck. Detta brukar vara en uppskattad paus i arrangemanget. För den som vill bada finns det en fin badsjö i närheten.  Läs mer om våra aktivitetspaket.

Alla bokningar är så klart, oerhört viktiga för oss!

Oavsett om det handlar om en mindre grupp eller ett större företagsevenemang med 100 deltagare ser vår erfarna personal varje grupp som ett unikt arrangemang och är lyhörda inför varje grupps behov och önskemål.

 

Länkar som vi rekommenderar:

 

Senaste på Instagram:

Följ oss...

Ring oss på 08-99 35 99 eller skicka en bokningsförfrågan>

 

Köp presentkort

Go to top