Åk med På vår stridsbåt

Vi har en 21 meter lång militärbåt. Kan närmast förklaras som ett litet skepp med mycket muskler. Tre stycken Scaniadieslar som tillsammans ger drygt 1000 hästkrafter.
Med den här båten kan vi t.ex. hämta er vid någon av Stockholms kajer, en tripp från Slussen ut till vår vik i Tullingesjön och våra gokartbåtar tar ca en timme. Efter arrangemang kör vi er givetvis dit där det passar er bäst. Ombord finns också möjligheten till en spartansk övernattning, vi pratar åtminstone ett tiotal sovplatser. En mäktig känsla är det när vi kommer in i gästhamnen i Sandhamn eller Utö med 24 ton stål som glider upp bland ”plastbaljorna”.

Pris: Offereras. Vänligen använd formuläret till höger.

Tips! Komplettera ett aktivitetspaket med en Stridsbåtshämtning.

När ni bokar ett aktivitetspaket hos oss vid en kundträff, ett personalarrangemang, svensexa, möhippa eller annan gruppbokning då är det viktigt att logistiken fungerar och är lika njutbar som dagen i övrigt. Att t.ex. vi hämtar er från en kajkant i stan till Tullingeviken är inget som helst problem.

Klicka här för att komma till våra aktivitetspaket>>>

Tillbaka till listan med alla våra aktiviteter

Vänligen svar på frågorna nedan så mycket du kan så blir det lättare för oss att planera för er bokning. Vi återkommer med svar inom ett dygn.


 

Byt formulär om du vill:

Boka ett aktivitetspaket

Göra en offertförfrågan

Kontakta oss om annat


OBS! Fälten nedan med en * måste fyllas i.

Köp presentkort

Aktivitetsparken i Huddinge, Holmträskvägen

Klicka här för större karta...

Vattenparken i Tullineviken, Hamringevägen 1

Klicka här för större karta...

Arnalids SPA vid Sankt Eriksplan, Birkagatan 27

Klicka här för större karta...

Go to top