När Lisa, på sin möhippa, blev klädd i vår hardräkt, så visste hon nog inte riktigt vad som skulle hända.

När vi väl talade om att hennes vänner skulle jaga henne, sittandes på 4-hjuliga mc så spärrade hon upp ögonen. Vi placerade Lisa på mc´n längst fram och när väl starten gick tryckte hon gasreglaget i botten. Ingen i första heatet kunde hinna ikapp "haren" och efter hennes två tidsheat var det hon som hade den bästa tiden. Men det var många tjejer i det här gänget som gillade att köra fort och flera var dessutom riktigt duktiga förare. Så när vi väl summerade tiderna slutade Lisa på en femteplats av femton tävlande.

Efter de individuella loppen var det dags för lagtävling. Vi delade vi upp förarna på två lag och körde stafett. Ojämnt antal gjorde att Lisa fick ta första så väl som sista sträckan, vilket hon skötte utmärkt. Extra kul när man vinner som lag! Trots hög tävlingsinstinkt var det förlorande laget glada för Lisas skull :-)

Vi från Actioncenter kan bara konstatera att det var ett riktigt skönt gäng som var ute hos oss och vi är glada för att vi fick möjligheten att vara ett inslag i Lisas möhippa.

 


 

Senaste på Instagram:

Följ oss...

Hitta hit!

Via länkarna nedan så hittar du kartor till våra olika anläggningar.

Aktivitetsparken

Vattenparken

Arnalids SPA

 

Go to top